Eerste montage weekend bij Spoorzone Ede

Wauw! Het eerste montageweekend bij Spoorzone Ede is een feit. Wat is er ontzettend veel werk verzet. Het nieuwe station Ede-Wageningen begint nu toch echt werkelijkheid te worden. Met een team van 17 enthousiaste werknemers heeft VM Geveltechniek het eerste deel van de spooroverkapping gerealiseerd.

De grote driehoeken zijn de laatste maanden door VM Geveltechniek voorzien van Rockpanel Custom Woods plafonds, op maat gemaakt voor de montage in ons Zaagcentrum. Afgelopen weekend werden ze op spectaculaire wijze in de lucht gehesen naar hun eindbestemming, een echte Eye-catcher!

Aanvullend voorziet VM Geveltechniek de openingen tussen de grote driehoeken van goten en plafonds inclusief achterconstructie. De toegevoegde waarde zit met name in de ondersteuning van specialistische maatwerkoplossingen in het weekend. Wij zijn trots op de reeds gerealiseerde onderdelen. We mogen wel vaststellen dat het geheel past als een hand in een handschoen.

Met dank aan onze werknemers en de goede samenwerking met onze leveranciers en bouwpartners Van Wijnen en VOF K. Muller & zonen. 

Edespoort is een project van opdrachtgever ProRail.
Een samenwerking van VolkerWessels Infrastructuur, Van Hattum en Blankevoort , VolkerRail, Van Wijnen , IA Groep B.V. en Royal HaskoningDHV
Concept ontwerp: Mecanoo
Coördinatie beeldkwaliteit (DO/uitvoering): Vakwerk Architecten